hourglass
  • zoomer_01

Samsung Galaxy A21s (SM-A217F/DS) Gebruikte Blauw - 123.97

  • €270,00

  • Excl. BTW: €223,14

  • Model: Samsung Galaxy A52s
  • Beschikbaarheid: 2-4 Dagen

overview

Samsung Galaxy A52s-223.14-Samsung Galaxy A52s- Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen.Samsung Galaxy A21s (SM-A217F/DS) gebruikte Blauw - Samsung Galaxy A21s (SM-A217F/DS) Gebruikte Blauw

Samsung Galaxy A52s

 Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

* De batterij gebruikstijd is gebaseerd op onze eigen laboratorium metingen, en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals apparaatinstellingen, gebruikspatronen en werkomstandigheden.

* Netwerk: De bandbreedte die wordt ondersteund door het toestel kan variëren afhankelijk van regio en provider.

* Afmetingen en gewicht kunnen variëren door de configuratie van het toestel en het productieproces.

* Diagonaal gemeten, de schermgrootte is 6,5" in de volledige rechthoek en 6,4" wanneer rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken.

de Samsung Galaxy A52s

De Samsung Galaxy A52s is een betaalbare en stijlvolle smartphone met achterop 4 camera's en voorop een modern Infinity O-Display. Voor een instapmodel is de A52s verrassend rijk uitgerust en daarmee legt Samsung de lat hoog voor de concurrentie.

Ruim scherm voor urenlang plezier

Om met het scherm te beginnen. Die meet een ruime 6,5 inch en kent een opvallend klein schermgat voor de 13 megapixel selfiecamera. We kennen dit Infinity-O Display van de dure Galaxy-modellen maar Samsung past ze steeds vaker toe. Nu dus ook in een instapmodel. Een groot en nauwelijks onderbroken scherm zorgt ervoor dat je content zonder veel afleiding tot je kunt nemen. Zo is films kijken op dit formaat helemaal geen straf. Omdat beeld zonder goed geluid niet gaat is er Dolby Atmos ondersteuning dat we kennen van het ruimtelijke geluid. Bang dat je halverwege de film met een lege accu komt te zitten hoef je niet te zijn. De ingebouwde batterij van de A21s kent een capaciteit van maar liefst 5000 mAh. Ruim voldoende voor een dag gebruik. Bovendien is er ondersteuning voor snelladen tot 15 Watt. Hiermee behoort urenlang opladen tot het verleden.

 

Viervoudige camera met stickers

Tegenwoordig willen we steeds betere camera's op onze telefoons. En die worden ook steeds bereikbaarder. Zo is de Galaxy A21s achterop uitgerust met 4 verschillende camera's. De hoofdcamera is voorzien van een 48 megapixel sensor waarmee je haarscherpe details vastlegt. De redelijk lichtsterke f/2.0 lens zorgt dat je ook met schermer nog goed belichte foto's schiet. Landschappen en grote groepen leg je vast met de 8 megapixel groothoeklens. Diepte ziet de A21s dankzij een 2 megapixel dieptecamera en tot slot is er nog een 2 megapixel macrolens voor extreme close-up foto's. Een aparte zoomcamera ontbreekt, je kunt dus alleen digitaal inzoomen wat altijd leidt tot een kwaliteitsvermindering. Of je moet natuurlijk even wat dichterbij gaan staan. Volgens Samsung is dat de moeite waard want er zijn tal van geinige camera-functies zoals filters en stempels die zelfs op basis van gezichtsherkenning werken.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: samsung, galaxy, a21s, (sm-a207fzkdeub) (sm-a217f/ds), gebruikte, blauw