• Samsung compatibele Toner  CLP510Y Geel

Huismerk compatibele Toner Samsung CLP-510  Geel


Merk  :Samsung
Model  :CLP-510D2Y
Uitvoering  :Compatibel
Kleur  :Geel
  
Specificaties


Samsung CLP-510,Samsung CLP-511,Samsung CLP-515
 
Omschrijving


Huismerk compatibele Toner Samsung CLP510Y geel
 
Scherp geprijsde Compatibel toner voor laserprinters van Samsung.


ca. 5.000 pagina's
Voor de volgende series:


 
Samsung CLP 510,
Samsung CLP-511,
Samsung CLP-515Het grootste verschil tussen een inkjet printers en een laserprinter heeft te maken met de Inkt. Bij inkjet printers wordt inkt, middels een printkop, vanuit kleine gaatjes op het papier gespoten. Inkt is vloeibaar en hierdoor kan de printkop naar verloop van tijd uitdrogen. Regelmatig printen om uitdroging te voorkomen is dus belangrijk.
Laserprinters drukken af  door toner zwart of gekleurd poeder Cyaan ,Magenta en Geel  op papier aan te brengen. Een groot voordeel van dit poeder is dat het niet kan verdrogen. Een laserprinter kunt u dus twee of drie  jaar niet gebruiken, om vervolgens weer net zo  scherpe afdrukken te maken als daarvoor.
 
Tegenwoordig kun je printers kopen voor maar weinig geld. Fabrikanten verdienen daarom maar weinig aan de verkoop van hun printers. Om toch winst te kunnen behalen op dit gebied hebben ze de prijzen van inktcartridges sterk omhoog gedreven. Bij de fabrikanten zelf zal je dus geen goedkope inktcartridges kunnen vinden, maar betaal je de hoofdprijs. Omdat inktcartridges vaak maar in bepaalde printers (van hetzelfde merk) passen wordt je doorgaans toch gedwongen deze aan te schaffen. Om je hierin tegemoet te kopen heeft Inkt Partner onze eigen goedkope inktcartridges ontwikkeld. Wij verkopen goedkope inktcartridges die compatibel zijn met printers van de merken
BrotherCanonEpson en HP.
De kwaliteit is net zo goed als die van de fabrikanten zijn, maar anders dan hun cartridges zijn die van ons goedkope inktcartridges!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Huismerk compatibele Toner Samsung CLP-510

  • Model: CLP-510Y Geel
  • Beschikbaarheid: 1-3 werkdagen
  • €57,50

  • Excl. BTW: €47,52

Tags: samsung clp510, Samsung CLP-510, Samsung CLP 510, Samsung CLP-511, Samsung CLP-515, Samsung CLP510, Samsung CLP511, Samsung CLP515