Inkt cartridges

Goedkope inktcartridges kopen?

Ben jij op zoek naar goedkope inktcartridges? In de webshop van Inkt Partner kun je goedkope inktcartridges kopen. Het is natuurlijk erg vervelend als je op het punt staat iets uit te printen en de inkt van je printer op blijkt te zijn. Om dan vervolgens in de winkel erachter te komen dat nieuwe inkt ontzettend duur is, is dan nog een tweede tegenvaller. Gelukkig kun je bij ons goedkope inktcartridges

 kopen. Inkt  Partner heeft een eigen huismerk aan goedkope inktcartridges ontwikkeld. Wij hebben diverse cartridges in ons assortiment die passen bij diverse merken en type printers, ondanks dat ze niet van datzelfde merk zijn. De kwaliteit van de goedkope inktcartridges is echter gewoon hetzelfde, je betaalt alleen minder! Wil je onze goedkope inktcartridges bestellen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop!

Waarom kan Inkt Partner zulke goedkope inktcartridges verkopen?

Tegenwoordig kun je printers kopen voor maar weinig geld. Fabrikanten verdienen daarom maar weinig aan de verkoop van hun printers. Om toch winst te kunnen behalen op dit gebied hebben ze de prijzen van inktcartridges sterk omhoog gedreven. Bij de fabrikanten zelf zal je dus geen goedkope inktcartridges kunnen vinden, maar betaal je de hoofdprijs. Omdat inktcartridges vaak maar in bepaalde printers (van hetzelfde merk) passen wordt je doorgaans toch gedwongen deze aan te schaffen. Om je hierin tegemoet te kopen heeft Inkt Partner onze eigen goedkope inktcartridges ontwikkeld. Wij verkopen goedkope inktcartridges die compatibel zijn met printers van de merken Brother, Canon, Epson en HP. De kwaliteit is net zo goed als die van de fabrikanten zijn, maar anders dan hun cartridges zijn die van ons goedkope inktcartridges!

Over ons

Inkt Partner is gespecialiseerd in diverse computer gerelateerde zaken. Al sinds 2007 houden onze gecertificeerde technici zich daarmee bezig en inmiddels beschikken we dus over de nodige kennis en ervaring. Naast de verkoop van goedkope inktcartridges kunt je ons ook inschakelen voor diverse andere diensten, waaronder:

  • Het repareren van laptops, computers en telefoons;
  • De verkoop van toners;
  • De verkoop van verscheidene laptoponderdelen;
  • Diverse netwerkdiensten en netwerkmonitoring;
  • Datarecovery;
  • Het optimaliseren van besturingssystemen;
  • Dienstverlening op het gebied van software, zoals installatie, ondersteuning en het verwijderen van virussen.

Bestel direct onze goedkope cartridges!

Wil je onze goedkope inktcartridges bestellen? Breng dan eens een bezoekje aan onze webshop. Daar kun je verder kijken in ons uitgebreide assortiment en zoeken op inktcartridges die qua merk en type bij jouw printer passen. Wij verkopen zowel setjes als losse goedkope inktcartridges. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden? Dan kun je deze gewoon retourneren en je geld terugkrijgen. Heb je vragen over onze producten of diensten? Bel dan naar 06-87767474, wij staan je graag te woord.


Verfijnd zoeken

Aanbevolen

Epson 29XL -T2986 / T2996 Multipack   4 Patronen

Epson 29XL -T2986 / T2996 Multipack 4 Patronen

 Set inktpatronen compatibel met Epson Multipack T2986 / T2996   29XL - 4 PatronenMerk:Eps..

€24,95 €29,45 Excl. BTW: €20,62

Dell Latitude E6400

Dell Latitude E6400

Dell Latitude E6400Intel Core 2 Duo Mobile P87003GB DDR2 Geheugen320GB SATA Harde Schijf ..

€155,00 Excl. BTW: €128,10

ThinkCentre M81 Pentium G850

ThinkCentre M81 Pentium G850

ThinkCentre M81   Zo goed als nieuwIntel® Pentium G850500GB harde schijf4GB DR3 Geheugen&n..

€155,00 Excl. BTW: €128,10

Brother TN2220/TN450BK XL zwart Huismerk toner

Brother TN2220/TN450BK XL zwart Huismerk toner

                         Huismerk T..

€38,50 Excl. BTW: €31,82